Stop Plaagdieren
Binnen 24 uur geholpen
085 1300752
Bel direct 085 1300752
U belt direct hulp
Gratis inspectie
Pin & contant incl. factuur
Probleem opgelost incl. nazorg

Wij bestrijden wespen

Heeft u last van een vervelende wespenplaag en wilt u de wespen laten bestrijden en verwijderen? Wij helpen u graag. Wespen zijn erg vervelend, vooral wanneer u allergisch bent voor deze kleine beestjes. In dat geval kan een wespennest zelfs levensgevaarlijk zijn. Stopplaagdieren.nl helpt u graag met het bestrijden en verwijderen van de wespen.

Muizen bestrijden Zaandam

Wespen bestrijden

Wespen zijn fel gele insecten met zwarte ringen op het achterlijf. Vooral in het najaar kunt u overlast hebben van deze diertjes. Wespen bouwen hun nesten voornamelijk op beschutte plaatsen zoals in openingen van zolders, spouwmuren en kelders.. Heeft u een wespennest in of bij uw huis? Kom dan in actie voordat het najaar wordt.

Wespen kunnen gevaarlijk zijn wanneer ze in groten getale steken. Heeft u overlast van een wespennest schakel stopplaagdieren.nl in om het nest te verwijderen. Dit doen we op een snelle en vakkundige manier zodat u in no time verlost bent van deze diertjes.

Onze voordelen:

 • Wespen bestrijden? U wordt binnen 24 uur geholpen!
 • Lage tarieven
 • Jaren lokale ervaring in ongedierte en al honderden huizen in Amsterdam wespenvrij gemaakt
 • Onze ongediertebestrijders zijn gecertificeerd in wespen verwijderen en zullen zich identificeren bij uw bezoek
 • Wij geven u adviezen, een gratis inspectie en goede garantie.

Wespennest verwijderen

Heeft u een wespennest in uw huis of bedrijfspand? Een wespennest moet u zo snel mogelijk laten verwijderen. De wespen bouwen zo’n nest bijvoorbeeld in de spouwmuur van een woning. Indien dit het geval is, merkt u dit meestal snel. Dit is een gevaarlijke situatie, dus ga dit probleem niet zelf te lijf. Zet hiervoor de specialisten van Stopplaagdieren.nl in. Wij bestrijden deze wespen en verwijderen het wespennest op effectieve en veilige wijze. Wilt u binnen 24 uur geholpen worden? Wij bestrijden en verwijderen uw wespen.

Wespen verwijderen

Heeft u last van een wespenplaag? Neem vandaag nog contact met ons op om voor wespen bestrijden en wespen verwijderen. Bel ons op het nummer 085-1300752, of mail ons. U kunt rekenen op onze ervaren mensen die verstand hebben van hun vak. Wij zullen de wespen verwijderen!

  Offerte opvragen?
  Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.
  Geheel gratis en vrijblijvend

  • Geen voorrijkosten*
  • Contant/pin met bon
  • Wordt meteen actie ondernomen
  • Nazorg is onze zorg