Stop Plaagdieren
Binnen 24 uur geholpen
085 1300752
Bel direct 085 1300752

Bedwantsen

U belt direct hulp
Gratis inspectie
Pin & contant incl. factuur
Probleem opgelost incl. nazorg

Bedwants bestrijden

Laat in uw woning bedwantsen verwijderen. Wordt u ‘s ochtends wakker met jeukende en rode plekjes op uw huid? De kans is groot dat u te maken heeft met bedwantsen en niet zoals de meeste mensen denken dat het een allergische reactie is van bijv. een wasmiddel of dat u gestoken bent door een mug bij u op de slaapkamer. Het is van groot belang dat u direct actie onderneemt om dit probleem aan te pakken, want dit ongedierte verspreidt zich snel. Weet u niet hoe u het beste bedwantsen kunt bestrijden? In Zaandam en omgeving staat Stopplaagdieren.nl voor u klaar. Wij vertrekken pas als iedere bedwants uit uw woning verwijderd is. Bedwantsen bestrijden? Bel naar 085-1300752 en wij komen zo snel mogelijk bij u langs om de bedwantsen te verwijderen.

Wat zijn bedwantsen?

BedwantsenEen bedwants is een parasitair insect dat zichzelf voedt met het bloed van een mens of een (huis)dier. Vaak komen bedwantsen voor in slaapkamers. Heeft u uitwerpselen in de vorm van bruin/zwarte puntjes op uw lakens ontdekt. Of misschien wel op uw plinten, schilderijen of stopcontacten. Dan is de kans groot dat u last heeft van bedwantsen. Het diertje kan zich makkelijk verplaatsen, omdat ze snel kan lopen. Via naden en scheuren in de muren en leidingen verplaatsen ze zich naar andere slaapkamers. Dit insect kan zelfs in een andere woning terecht komen door bijvoorbeeld meubilair, beddengoed of bagage.

De diertjes hebben een plat, ovaal roodbruin lichaam, met slecht ontwikkelde voorvleugels. De achtervleugels ontbreken helemaal. Ze hebben samengestelde ogen met weinig facetten. Na een bloedmaaltijd kleuren ze meestal donkerrood. De lichaamslengte bedraagt 4 tot 12 mm. Bedwantsen kunnen twee tot 12 maanden oud worden, wat afhankelijk is van meerdere factoren, zoals voedselaanbod en de temperatuur in uw woning. Schakel ons in voor bedwantsen verwijderen.

Bedwantsen verwijderen door Stopplaagdieren

bedwants-bestijding

 • Bedwantsen bestrijden? U wordt binnen 24 uur geholpen!
 • Lage tarieven
 • Jaren lokale ervaring in ongedierte en al honderden huizen in Amsterdam bedwantsenvrij gemaakt
 • Onze ongediertebestrijders zijn gecertificeerd in bedwantsen verwijderen en zullen zich identificeren bij uw bezoek
 • Wij geven u adviezen, een gratis inspectie en goede garantie.

Bedwantsen bestrijden?

Dit ongedierte bestrijden is nog niet zo gemakkelijk. Het vervelende is dat hun verstopplekken vaak moeilijk te vinden zijn. Meestal herkent u een probleem met bedwantsen als u kleine bruinachtige diertjes vindt op uw matras. Bedwantsen verwijderen? Schakel ons direct in! Bel naar 085-1300752 en wij komen zo snel mogelijk bij u langs voor het verwijderen en bestrijden van bedwantsen.

  Offerte opvragen?
  Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.
  Geheel gratis en vrijblijvend

  • Geen voorrijkosten*
  • Contant/pin met bon
  • Wordt meteen actie ondernomen
  • Nazorg is onze zorg