Stop Plaagdieren
Binnen 24 uur geholpen
085 1300752
Bel direct 085 1300752

Ongediertebestrijding IJmuiden

U belt direct hulp
Gratis inspectie
Pin & contant incl. factuur
Probleem opgelost incl. nazorg

Uw partner in ongediertebestrijding

Heeft u last van ongedierte in uw huis in IJmuiden? Laat dit ongedierte dan verwijderen door Stopplaagdieren.nl. Als specialist in ongediertebestrijding kunnen wij een wespennest veilig verwijderen, maar ook bestrijden en verwijderen wij wespen, vlooien, bedwantsen, zilvervisjes, kakkerlakken, mieren, houtworm, muizen en ratten. Onze klus is pas helemaal geklaard in IJmuiden als uw woning of bedrijfspand volledig vrij van ongedierte is. Schakel onze diensten in IJmuiden in door te bellen naar 085-1300752.

muizen

Muizen in huis? Laat ons ze weghalen

Muizen in huis zijn om verschillende redenen vervelend. Ze brengen ernstige knaagschade bijvoorbeeld en kunnen ziektes verspreiden. Wilt u de muizen in uw huis in IJmuiden vakkundig laten verwijderen? Wij zijn gespecialiseerd in muizen bestrijden. Als wij muizen bestrijden, zetten we daarvoor giftig lokaas en/of muizenvallen in. Ook pakken we graag de oorzaak van de plaag aan. Moeten er daarvoor bouwkundige werkzaamheden verricht worden, zoals het vullen van gaten in muren of vloeren? Dan doen wij helemaal zelf. U hoeft geen ander bedrijf in te schakelen. U begrijpt, schakel ons in om de muizen te bestrijden.

 • Geen voorrijkosten
 • Binnen 24 uur geholpen
 • Goede garantie
 • Gecertificeerde ongediertebestrijders

Een wespennest veilig verwijderen in IJmuiden

Zit er een wespennest in uw zolder, kelder, dakgoot of spouwmuur? Wij raden het u af dit zelfstandig proberen te verwijderen. Die actie kan namelijk levensgevaarlijk zijn. Wij kunnen het wespennest veilig verwijderen voor u. Wij werken uitermate snel en secuur als wij een wespennest verwijderen. Hiervoor gebruiken wij milieuvriendelijke sprays en poeders. Wilt u dat wij het wespennest verwijderen? Schakel ons vandaag nog in.

Houtworm

Houtwormen of vlooien in huis? Wij halen ze 100% weg

Er is weinig zo vervelend als vlooien in huis. Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in vlooien bestrijden. Wij verwijderen graag alle vlooien in uw huis in IJmuiden. Omdat deze beestjes zich graag verstoppen en vermenigvuldigen in gordijnen, meubels, kussens, bedden en tapijten, reinigen wij deze zeer grondig. U kunt ons ook inschakelen om houtworm en boktor te bestrijden. Nadat wij de boktor of houtworm bestrijden, kunnen deze beestjes geen hout meer aantasten. Wij gebruiken voor deze klus innovatieve technieken en milieuvriendelijke middelen. Benader ons zodat wij de vlooien, houtworm of boktor kunnen bestrijden.

Bent u benieuwd naar welke insecten wij bestrijden?

Heeft u last van mieren? En ben u benieuwd of wij mieren bestrijden en mieren verwijderen? Bekijk dan hier onder onze diensten:

 • Bedwantsen bestrijden en bedwantsen verwijderen
 • Kakkerlakken bestrijden en kakkerlakken verwijderen
 • Zilvervisjes bestrijden en zilvervisjes verwijderen
 • Mieren bestrijden en mieren verwijderen
 • Vlooien bestrijden en vlooien verwijderen
 • Wespen bestrijden en wespen verwijderen
 • Houtwormen bestrijden en houtwormen verwijderen
 • Muizen bestrijden en muizen verwijderen
 • Ratten bestrijden en ratten verwijderen

Vraagt u zich nu af, wat kost het om bijvoorbeeld wespen, vlooien, houtworm, muizen, ratten, bedwantsen, kakkerlakken, zilvervisjes of mieren te laten bestrijden en verwijderen? Neem dan contact op.

De oplossing in IJmuiden is te vinden in onze ongediertebestrijding

Hierboven heeft u al enige informatie kunnen lezen over muizen bestrijden en muizen verwijderen, ratten bestrijden en ratten verwijderen, houtworm bestrijden en  houtworm verwijderen en een wespennest bestrijden. Stopplaagdieren.nl is echter gespecialiseerd in vlooien bestrijden en vlooien verwijderen, zilvervisjes bestrijden en zilvervisjes verwijderen, bedwantsen bestrijden en bedwantsen verwijderen, mieren bestrijden en mieren verwijderen en kakkerlakken bestrijden en kakkerlakken verwijderen. Vraagt u zich af wat het kost om bijvoorbeeld of vlooien, bedwantsen, kakkerlakken, zilvervisjes, wespen, muizen, ratten, houtworm of mieren te laten bestrijden en verwijderen? Schakel Stopplaagdieren.nl in. U bereikt ons via ons online contactformulier, e-mailadres info@stopplaagdieren.nl of telefoonnummer 085-1300752. Wij zijn uw specialist in ongediertebestrijding in IJmuiden!

  Offerte opvragen?
  Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.
  Geheel gratis en vrijblijvend

  • Geen voorrijkosten*
  • Contant/pin met bon
  • Wordt meteen actie ondernomen
  • Nazorg is onze zorg