Stop Plaagdieren
Binnen 24 uur geholpen
085 1300752
Bel direct 085 1300752
U belt direct hulp
Gratis inspectie
Pin & contant incl. factuur
Probleem opgelost incl. nazorg

Last van mieren in huis? Laat ons de mieren bestrijden

Mieren bestrijden en verwijderen? Heeft u last van mieren die uw woning of bedrijfspand binnendringen? Mieren bestrijden is niet eenvoudig, zeker niet wanneer het niet duidelijk is hoe ze binnendringen. Mieren brengen gezondheidsrisico’s met zich mee. Er zijn mieren die kunnen steken of bijten en ze kunnen daarnaast ook ziektes verspreiden. Mieren veroorzaken een hygiëne probleem door in uw woning op zoek te gaan naar zoetigheid. Reden genoeg om de problemen grondig aan te pakken. Mieren binnen bestrijden? Schakel ons direct in om mieren te verwijderen!

Mieren bestrijden

Mieren verwijderen in huis

Hoewel er enkele doe-het-zelf producten op de markt zijn die bij beperkte problemen een uitkomst kunnen bieden, is voor hardnekkige of terugkerende overlast van mieren professionele ongediertebestrijding nodig. Onze mierbestrijdingsservice werkt snel en effectief. We bieden hiermee gegarandeerd een veilige, milieuvriendelijke oplossing voor uw gezin en huisdieren. Wij kennen de gewoontes van elke miersoort en we beschikken over de juiste producten om ze aan te pakken. Laat ons de mieren bestrijden bij u binnen, zodat u weer ongestoord kunt genieten van uw wooncomfort.

Mierennest bestrijden

Wij hebben ruime ervaring met ongediertebestrijding, waaronder het bestrijden van mieren. Wij zijn gecertificeerd door certificeringsinstituut Plaagdierbeheersing, Milieu en Volksgezondheid (PMV). Al ons vakmensen bezitten over de benodigde diploma’s en dragen vele jaren ervaring met zich mee. Wij doen er alles aan om de overlast tot een minimum te bespreken en snel resultaat te boeken. Schakel ons nu in om mieren te verwijderen!

Bestrijding mieren in huis

Plaagdieren zijn buitengewoon vervelend en leveren terugkerende overlast op. Laat de problemen niet toenemen. Maak snel een afspraak om uw huis volledig vrij te maken van mieren. Stopplaagdieren is telefonisch te bereiken via 085-1300752, u kunt het contactformulier invullen. Wij lossen uw mierprobleem snel en effectief voor u op. Wij komen binnen 24 uur de mieren verwijderen.

  Offerte opvragen?
  Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.
  Geheel gratis en vrijblijvend

  • Geen voorrijkosten*
  • Contant/pin met bon
  • Wordt meteen actie ondernomen
  • Nazorg is onze zorg