Stop Plaagdieren
Binnen 24 uur geholpen
085 1300752
Bel direct 085 1300752
U belt direct hulp
Gratis inspectie
Pin & contant incl. factuur
Probleem opgelost incl. nazorg

Houtworm bestrijding

Houtworm is een verzamelnaam voor verschillende in hout levende insectenlarven. Wanneer hout vooraf wordt behandeld kan aantasting door houtwormen vaak worden voorkomen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om ze te bestrijden het meest effectieve is door verwarming omdat houtwormen niet echt houden van warmte. Echter dit doodt slechts een deel van de larven en de eitjes overleven, waardoor het probleem hier niet mee opgelost kan worden. Alleen een houtwormbestrijder kan het probleem echt oplossen.

Houtworm

Houtwormen verzwakken constructies

Het gevaar van houtwormen is, dat ze het hout van houten constructies in huizen of gebouwen ernstig kunnen verzwakken. Dit brengt grote gevaren met zich mee. Stopplaagdieren.nl kan snel in actie komen als u een houtworm probleem heeft. Want hoe eerder de houtworm wordt aangepakt, hoe kleiner de schade is en hoe gemakkelijker deze te bestrijden is.

Omdat Stopplaagdieren.nl gespecialiseerd is in de bestrijding van alle houtwormen hebben wij verschillende bestrijdingsmethoden in huis. Wij komen voor een gratis en vrijblijvende inspectie bekijken welke methode voor u het beste is. Hierdoor kunnen wij de kosten voor u laag houden.

Wij hebben houtwormbestrijders in voor de bestrijding van houtaantasters, vooral gericht op houtworm en boktor.

houtwormen

  Offerte opvragen?
  Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.
  Geheel gratis en vrijblijvend

  • Geen voorrijkosten*
  • Contant/pin met bon
  • Wordt meteen actie ondernomen
  • Nazorg is onze zorg