Stop Plaagdieren
Binnen 24 uur geholpen
085 1300752
Bel direct 085 1300752

Ongediertebestrijding Amsterdam

U belt direct hulp
Gratis inspectie
Pin & contant incl. factuur
Probleem opgelost incl. nazorg

Uw partner in ongediertebestrijding

De specialisten van Stopplaagdieren.nl verwijderen ongedierte snel, milieuvriendelijk en efficiënt. Wij helpen u graag met het bestrijden en verwijderen van wespen, vlooien, bedwantsen, zilvervisjes, kakkerlakken, mieren, houtworm, muizen en ratten. Onze ongediertebestrijding pakt elk ellendig plaagdiertje aan. Schakel ons in om een wespennest te verwijderen, muizen en vlooien te bestrijden of de boktor en houtworm te bestrijden. Heeft u wespen in een spouwmuur? Wij helpen u graag. Wij verlaten Amsterdam pas als uw woning of bedrijfspand compleet vrij van ongedierte is. Schakel onze diensten in Amsterdam in door direct te bellen naar 085-1300752.

muizen

Genoeg van alle muizen in huis?

Muizen in huis zijn ontzettend vervelend. Niet alleen vanwege knaagschade, maar ook omdat ze ziektes kunnen verspreiden. Kies er daarom voor de muizen in uw huis in Amsterdam vakkundig te laten verwijderen. Wij zijn expert in muizen bestrijden. Als wij muizen bestrijden, gebruiken wij daarvoor giftig lokaas en/of muizenvallen. Tevens pakken we de oorzaak van de muizenplaag aan. Zijn daarvoor bouwkundige werkzaamheden nodig? Het vullen van gaten in muren of vloeren bijvoorbeeld? Dan voeren wij die klus voor u uit. U heeft geen ander bedrijf daarvoor nodig. Kortom, laat ons die ellendige muizen bestrijden.

Een wespennest verwijderen in Amsterdam

Heeft u last van een wespenplaag in uw zolder, kelder, dakgoot of spouwmuur? Probeer het wespennest dan vooral niet zelfstandig te verwijderen. Dan kan levensgevaarlijk zijn. Laat onze specialisten het wespennest veilig verwijderen. Wij werken uitermate snel en secuur. Als wij een wespennest verwijderen, gebruiken wij daarvoor milieuvriendelijke sprays en poeders. Schakel ons vandaag nog in en laat ons het wespennest verwijderen.

 • Geen voorrijkosten
 • Binnen 24 uur geholpen
 • Goede garantie
 • Gecertificeerde ongediertebestrijders
Houtworm

Ongedierte als houtworm of vlooien in huis?

Zijn er vlooien in uw huis terechtgekomen? Laat deze vlooien dan snel bestrijden. Ze vermenigvuldigen zich namelijk ontzettend snel. Als wij alle vlooien in uw huis in Amsterdam mogen verwijderen, reinigen wij uw gordijnen, meubels, kussens, bedden en tapijten zeer grondig. Naast vlooien kunnen wij ook houtworm en de boktor bestrijden. U heeft geen last meer van deze houtaantasters nadat wij de boktor of houtworm bestrijden met onze innovatieve technieken en milieuvriendelijke middelen. Benader Stopplaagdieren.nl zodat wij de vlooien, houtworm of boktor kunnen bestrijden.

Bent u benieuwd naar de insecten die we bestrijden?

Heeft u last van mieren? En ben u benieuwd of wij mieren bestrijden en mieren verwijderen? Bekijk dan hier onder onze diensten:

 • Bedwantsen bestrijden en bedwantsen verwijderen
 • Kakkerlakken bestrijden en kakkerlakken verwijderen
 • Zilvervisjes bestrijden en zilvervisjes verwijderen
 • Mieren bestrijden en mieren verwijderen
 • Vlooien bestrijden en vlooien verwijderen
 • Wespen bestrijden en wespen verwijderen
 • Houtwormen bestrijden en houtwormen verwijderen
 • Muizen bestrijden en muizen verwijderen
 • Ratten bestrijden en ratten verwijderen

Vraagt u zich nu af, wat kost het om bijvoorbeeld wespen, vlooien, houtworm, muizen, ratten, bedwantsen, kakkerlakken, zilvervisjes of mieren te laten bestrijden en verwijderen? Neem dan contact op.

Ongediertebestrijding is nu dé oplossing in Amsterdam

Wij kunnen voor u zilvervisjes bestrijden en zilvervisjes verwijderen, bedwantsen bestrijden en bedwantsen verwijderen, vlooien bestrijden en vlooien verwijderen, mieren bestrijden en mieren verwijden en kakkerlakken bestrijden en kakkerlakken verwijderen. Als u vragen heeft of benieuwd bent wat het verwijderen en bestrijden van muizen, ratten, houtworm, wespen, mieren, zilvervisjes, kakkerlakken, vlooien en bedwantsen zou kosten, neemt u dan even contact met ons op? U bereikt Stopplaagdieren.nl via ons online contactformulier, e-mailadres info@stopplaagdieren.nl of telefoonnummer 085-1300752. Onze ongediertebestrijding biedt u dé oplossing in Amsterdam!

  Offerte opvragen?
  Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.
  Geheel gratis en vrijblijvend

  • Geen voorrijkosten*
  • Contant/pin met bon
  • Wordt meteen actie ondernomen
  • Nazorg is onze zorg