Stop Plaagdieren
Binnen 24 uur geholpen
085 1300752
Bel direct 085 1300752

Over ons

U belt direct hulp
Gratis inspectie
Pin & contant incl. factuur
Probleem opgelost incl. nazorg

JTNDYnIlMkYlM0UlM0NoMiUyMGNsYXNzJTNEJTIyYmx1ZS1oZWFkaW5nJTIwY2VudGVyJTIyJTNFJTNDc3BhbiUzRVN0b3BwbGFhZ2RpZXJlbi5ubCUyMGJlc3RyaWpkaW5nJTIwJTI2JTIwYmVzY2hlcm1pbmclM0MlMkZzcGFuJTNFJTNDJTJGaDIlM0U=

Ongedierte in uw huis, de woningen die u verhuurt, bedrijfspand of antieke meubelstuk stelt u voor een onverwachts probleem. Hoe groot is de schade? Hoe krijgt u die ongewenste bewoners weg? Hoe voorkomt u dat het ongedierte nog een keer terugkomt? Allemaal vragen die u het beste kunt stellen aan ongediertebestrijdingsspecialist Stopplaagdieren.nl.

Effectief, duurzaam en persoonlijk. Dat is de ongediertebestrijdingsaanpak van stopplaagdieren.nl bestrijding & bescherming. Van houtworm tot kakkerlak en van ratten tot muis. Wij zijn pas tevreden als het ongedierte definitief is verdwenen. Om dit resultaat te bereiken werken onze professionals, zo veel mogelijk, met innovatieve, milieuvriendelijke technieken.

!– wp:image {“id”:78″ img_size=”full” style=”vc_box_rounded” css=”.vc_custom_1523872101944{border-radius: 10px !important;}”]JTNDYnIlMkYlM0UlM0NoMiUyMGNsYXNzJTNEJTIyYmx1ZS1oZWFkaW5nJTIwbGVmdC1pbmRlbnQlMjIlM0UlM0NzcGFuJTNFUHJldmVudGllJTNDJTJGc3BhbiUzRSUzQyUyRmgyJTNF

Ongediertepreventie is een vast onderdeel van onze bestrijdingsmethode. Wij bestrijden niet alleen het ongedierte voor u, maar pakken ook de oorzaak aan. U kunt erop rekenen dat onze specialisten uw zorg uit handen nemen.

  Offerte opvragen?
  Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.
  Geheel gratis en vrijblijvend

  • Geen voorrijkosten*
  • Contant/pin met bon
  • Wordt meteen actie ondernomen
  • Nazorg is onze zorg