Stop Plaagdieren
Binnen 24 uur geholpen
085 1300752
Bel direct 085 1300752

Ongediertebestrijding Haarlem

U belt direct hulp
Gratis inspectie
Pin & contant incl. factuur
Probleem opgelost incl. nazorg

Uw specialist in ongediertebestrijding

Bent u op zoek naar een specialist in ongediertebestrijding in Haarlem? Kies voor Stopplaagdieren.nl. Wij zijn er om u te helpen met het bestrijden en verwijderen van wespen, vlooien, bedwantsen, zilvervisjes, kakkerlakken, mieren, houtworm, muizen en ratten. Om dit resultaat te bereiken werken onze professionals met innovatieve technieken en milieuvriendelijke middelen. Heeft u last van wespen in een spouwmuur? Schakel nu Stopplaagdieren.nl in vanuit Haarlem door te bellen naar 085-1300752.

Muizen bestrijden Zaandam

Wij pakken ook de oorzaak in Haarlem aan

Heeft u vlooien in huis? Lopen er muizen in uw huis? Of wilt u dat wij een wespennest verwijderen? In al deze gevallen komen wij niet alleen langs voor de ongediertebestrijding, maar pakken wij ook de oorzaak van het probleem aan. Zijn er in zo’n geval bouwkundige werkzaamheden nodig? Dan kunt u er op rekenen dat onze specialisten ook deze zorg uit handen nemen. U hoeft hier dus geen ander bedrijf voor in te schakelen. Wij repareren secuur, duurzaam en ruimen uiteraard alles naderhand weer netjes op.

 • Geen voorrijkosten
 • Binnen 24 uur geholpen
 • Goede garantie
 • Gecertificeerde ongediertebestrijders

Als u last heeft van muizen in huis

Als u muizen of ratten in huis heeft, is het verstandig deze ratten of muizen snel te bestrijden. Muizen kunnen namelijk ziektes verspreiden en knaagschade aan uw woning of bedrijfspand toebrengen. Naast dat wij uw muizen of ratten bestrijden, adviseren wij u graag over het voorkomen van een muizenplaag. Zo blijft uw pand ook in de toekomst muisvrij. Ratten en muizen bestrijden wij als gecertificeerd bedrijf op vakkundige wijze met giftig lokaas en/of muizenvallen. Deze aanpak zorgt voor een optimaal resultaat. U heeft straks geen ratten en muizen meer in huis in Haarlem!

Vlooien in huis?

Heeft u last van vlooien in uw huis in Haarlem? Schakel dan Stopplaagdieren.nl in om deze vlooien te bestrijden. Vlooien kunnen u, uw eventuele kinderen en huisdieren enorm veel irritatie brengen. Denk aan heftige jeuk. Het grondig wassen of ontvlooien van uzelf, uw kinderen en uw huisdier is helaas niet altijd voldoende om de vlooien te bestrijden. Deze beestjes verstoppen zich namelijk graag in gordijnen, meubels, bedden en tapijten. Ze vermenigvuldigen zeer snel en moeten daardoor snel aangepakt worden. Onze specialisten halen graag en grondig alle vlooien uit uw huis.

Bent u benieuwd welke insecten wij bestrijden?

Heeft u last van mieren? En ben u benieuwd of wij mieren bestrijden en mieren verwijderen? Bekijk dan hier onder onze diensten:

 • Bedwantsen bestrijden en bedwantsen verwijderen
 • Kakkerlakken bestrijden en kakkerlakken verwijderen
 • Zilvervisjes bestrijden en zilvervisjes verwijderen
 • Mieren bestrijden en mieren verwijderen
 • Vlooien bestrijden en vlooien verwijderen
 • Wespen bestrijden en wespen verwijderen
 • Houtwormen bestrijden en houtwormen verwijderen
 • Muizen bestrijden en muizen verwijderen
 • Ratten bestrijden en ratten verwijderen

Vraagt u zich nu af, wat kost het om bijvoorbeeld wespen in een spouwmuur, vlooien, houtworm, muizen, ratten, bedwantsen, kakkerlakken, zilvervisjes of mieren te laten bestrijden en verwijderen? Neem dan contact op.

Laat ons ongedierte bestrijden in Haarlem

Heeft u in Haarlem interesse in onze ongediertebestrijding? Heeft u bijvoorbeeld last van wespen in spouwmuur in uw woning? Wij komen graag uw wespen bestrijden of wespen verwijderen, uw vlooien verwijderen of uw vlooien bestrijden, uw bedwantsen bestrijden of uw bedwantsen verwijderen, uw zilvervisjes verwijderen of zilvervisjes verwijderen, kakkerlakken bestrijden of kakkerlakken verwijderen, mieren verwijderen of mieren bestrijden, houtworm bestrijden of houtworm verwijderen, muizen verwijderen of bestrijden en ratten verwijderen of bestrijden in uw woning in Haarlem. Vraagt u zich af wat het kost? Laat een bericht achter op ons online contactformulier, mail naar info@stopplaagdieren.nl of bel direct naar 085-1300752. Dan komen wij spoedig naar Haarlem voor onze grondige ongediertebestrijding!

  Offerte opvragen?
  Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.
  Geheel gratis en vrijblijvend

  • Geen voorrijkosten*
  • Contant/pin met bon
  • Wordt meteen actie ondernomen
  • Nazorg is onze zorg