Stop Plaagdieren
Binnen 24 uur geholpen
085 1300752
Bel direct 085 1300752
U belt direct hulp
Gratis inspectie
Pin & contant incl. factuur
Probleem opgelost incl. nazorg

Last van vlooien in huis? Schakel ons in voor vlooien bestrijden

Zoekt u een professional in vlooien bestrijden en verwijderen? Schakel hiervoor Stopplaagdieren.nl in. Wij zorgen dat uw pand vlovrij wordt en blijft. Onze specialisten passen diverse technieken toe om u zo optimaal mogelijk te kunnen helpen. Ook gebruiken wij graag milieuvriendelijke middelen tijdens het bestrijden en verwijderen van dit ongedierte. Heeft u interesse in onze diensten? Maak een afspraak met ons via 085-1300752. Dan komen wij spoedig de vlooien bestrijden.

bestrijding

Het bestrijden van vlooien

Heeft u of uw huisdier last van jeuk? Dat kan het zo zijn dat vlooien deze jeuk realiseren. Een vlo is ongeveer 2 tot 3 mm lang en roodbruin tot zwart van kleur. Een vlo kan ernstige irritaties veroorzaken bij u en uw huisdieren. Een vlo bijt in uw huid en tast daarmee uw huid aan.

Denkt u dat het afdoende is uw huisdier en uw eigen huid en haar grondig te wassen? Helaas. Dit ongedierte nestelt graag in meubels en tapijten. Aldaar vermenigvuldigt het zeer snel en vormt het al snel een ware plaag. Schakel daarom Stopplaagdieren.nl in om dit ongedierte te bestrijden en te verwijderen.

Als u ons inschakelt voor het bestrijden van vlooien

Een vlo is zeer klein en erg snel. Omdat het daarnaast zo snel vermenigvuldigt, is een plaag erg lastig te stoppen. Wij raden u daarom aan niet eerst zelf de plaag proberen aan te pakken. Ook is het niet verstandig ‘te wachten tot het misschien overgaat’. Hoe langer de vlo zijn gang kan gaan, hoe on-hygiënischer uw woon- en werkomgeving wordt. Denk aan uw bed. Een heerlijke warme plek, waar de vlo zich elke nacht weer aan u kan voeden. Wij verwijderen deze beestjes vakkundig, snel en met de juiste middelen. Wij pakken elk onderdeel in uw pand aan waar de vlo zich genesteld heeft. Vlooien verwijderen? Vraag een vrijblijvende offerte bij ons op via onderstaande contactgegevens.

Vlooien verwijderen in huis

Stopplaagdieren.nl is volledig gecertificeerd door certificeringsinstituut Plaagdierbeheersing, Milieu en Volksgezondheid (PMV). Een ander belangrijk voordeel is dat al onze vakmensen beschikken over de benodigde diploma’s. Daarnaast dragen zij vele jaren ervaring met zich mee en houden zij zichzelf op de hoogte wat betreft de actuele kennis aangaande ongediertebestrijding. Kortom, wij werken correct, vakkundig en secuur. Schakel ons vandaag nog in voor vlooien bestrijden en vlooien bestrijden.

Uw specialist in vlooien bestrijden

Schakel ons vandaag nog in voor het bestrijden van vlooien. U bereikt Stopplaagdieren.nl telefonisch via 085-1300752, per mail via info@stopplaagdieren.nl of vul ons online contactformulier in. Wij snellen graag naar u toe om vlooien te bestrijden en te verwijderen.

  Offerte opvragen?
  Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.
  Geheel gratis en vrijblijvend

  • Geen voorrijkosten*
  • Contant/pin met bon
  • Wordt meteen actie ondernomen
  • Nazorg is onze zorg