Stop Plaagdieren
Binnen 24 uur geholpen
085 1300752
Bel direct 085 1300752

Wat doet een ongediertebestrijder?

U belt direct hulp
Gratis inspectie
Pin & contant incl. factuur
Probleem opgelost incl. nazorg

Ongediertebestrijding, ontzettend veelzijdig

Een ongediertebestrijder van Stopplaagdieren.nl is iemand die u helpt om van uw plaagdieren af te komen. Niet alleen in huis zijn plaagdieren erg vervelend, voor bedrijven die met voedsel werken kunnen plaagdieren zelfs funest zijn! Het is de taak van een ongediertebestrijder om tot een goede oplossing te komen, zodat de plaagdieren weg zijn en wegblijven. Daarvoor is creativiteit, kennis en aandacht nodig. Bovendien zijn er veel verschillende soorten plaagdieren, dat maakt het werk van een ongediertebestrijder ontzettend veelzijdig! Wilt u ook dat een van onze ongediertebestrijders bij u langskomt om u van uw plaagdieren af te helpen? Bel ons dan vandaag nog!

Zoeken naar een permanente oplossing

Voor een definitieve oplossing van het plaagdieren probleem van een klant moet een ongediertebestrijder van Stopplaagdieren.nl veel meer doen dan alleen vallen zetten en deze controleren. Het werk van een ongediertebestrijder bestaat vooral uit het uitvoeren van bouwkundige inspecties en van het bedenken van creatieve oplossingen. Het opstellen van een goed preventieplan en een heldere communicatie met de klant zijn ook onderdeel van het werk van een ongediertebestrijder.

Het stappenplan van een ongediertebestrijder

Een bouwkundige inspectie houdt in dat de ongediertebestrijder van Stopplaagdieren.nl nauwkeurig het hele gebouw gaat inspecteren op sporen van bijvoorbeeld knaagdieren. Dat betekent dus dat hij bijvoorbeeld gaat kijken in machines, in richels en op systeemplafonds. Vaak komt hier al een hoop informatie naar voren. Gaten in muren of weggeknaagde richels geven veel informatie over het plaagdier. Door het plaatsen van camera’s en het zoeken naar looproutes wordt de situatie helder in kaart gebracht. Vervolgens worden de plaagdieren op milieuvriendelijke wijze verdelgd. Daarna is het zaak om de bouwkundige mankementen op te lossen om toekomstige plaagdieren te voorkomen. Kieren worden gedicht, roosters geplaatst en voedselresten verwijderd. Pas wanneer het probleem verholpen is en de klant tevreden zijn, dan is het werk van de ongediertebestrijder voltooid.

Laat uw ongediertebestrijding uitvoeren door Stopplaagdieren.nl

Heeft u last van ongedierte in uw huis of kantoorpand? Wij van Stopplaagdieren.nl weten hoeveel ongemak dat veroorzaakt en helpen u graag van uw plaagdieren probleem af. Bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven? Via het online formulier op onze site vraagt u vrijblijvend en snel een offerte bij ons aan. Heeft u nog vragen? Bel ons dan gerust, wij staan u graag te woord! Ons telefoonnummer is 085-4000032. U mag ons uiteraard ook mailen via: info@stopplaagdieren.nl. Wij van Stopplaagdieren.nl schieten u graag te hulp met ongediertebestrijding in uw pand!

  • Geen voorrijkosten*
  • Contant/pin met bon
  • Wordt meteen actie ondernomen
  • Nazorg is onze zorg