Stop Plaagdieren
Binnen 24 uur geholpen
085 1300752
Bel direct 085 1300752

Waarom schakelt u een muizenbestrijder in?

U belt direct hulp
Gratis inspectie
Pin & contant incl. factuur
Probleem opgelost incl. nazorg

Muizen in huis?

Heeft u last van muizen in uw woning of bedrijfspand? Dan is het van groot belang dat u snel een professionele muizenbestrijder inschakelt! Dat is namelijk de enige manier waarop u een ware plaag kunt voorkomen. Natuurlijk kunt u zelf thuis aan de slag gaan met geïmproviseerde bestrijdingsmiddelen, maar zo krijgt u de muizen niet zo efficiënt weg als met een muizenbestrijder. Maar wat is eigenlijk de reden dat een muizenbestrijder de muizen zo veel efficiënter kan verwijderen? Stop Plaagdieren legt het graag uit!

Wij kennen de verstopplekken

Wist u dat een muizenpaartje maar liefst 60 jongen per jaar kan krijgen? Dat is een gigantisch aantal! Wanneer u dus niet alle muizen goed verwijdert, heeft u voor u het weet te maken met een ware muizenplaag. Kiest u ervoor om de muizen zelf te bestrijden, dan zult u er dus zeker van moeten zijn dat u de muizen allemaal verwijdert heeft. Dat is nog niet zo eenvoudig als het lijkt, aangezien muizen ontzettend goed zijn in zich verstoppen in kleine hoekjes en gaatjes. Een professioneel muizenbestrijder van Stop Plaagdieren kent het gedrag van muizen als geen ander, en heeft effectieve manieren om ervoor te zorgen dat er geen een muis achter blijft.

Muizen bestrijden op een milieuvriendelijke wijze

Een van de meest gebruikte manieren om muizen tegen te gaan is met rodenticiden, oftewel de giftige muizenkorrels. Vanaf 2023 zijn dit soort middelen verboden voor particulieren om
binnenshuis te gebruiken. Het verbod geldt zelfs al voor het gebruik van gif buiten en tegen ratten. Het is namelijk erg schadelijk voor het milieu. Roofvogels en andere dieren eten de muizen die het gif binnen hebben gekregen. Wanneer u de hulp inschakelt van een professionele muizenbestrijder van Stop Plaagdieren, gebruiken we milieuvriendelijke methodes en bent u definitief van de muizen af!

Muizen in de toekomst voorkomen

Natuurlijk is het wel altijd zo dat voorkomen beter is dan genezen. Voorkom daarom dat u muizen in huis krijgt met onze handige tips:

  • Zorg ervoor dat u gaatjes en kieren goed dicht
  • Ruim uw etensresten altijd goed op
  • Laat het eten van uw huisdieren niet zomaar staan
  • Houdt uw tuin netjes en laat geen afval open buiten staan

Heeft u nu toch te maken met muizen in huis of in uw bedrijfspand? Schakel dan snel een professional in!

Muizenbestrijder van Stop Plaagdieren inschakelen

De muizenbestrijder van Stop Plaagdieren gaat snel aan de slag om muizen in uw woning of bedrijfspand te verwijderen. Neem contact met ons op, en voorkom dat u te maken krijgt met een ware muizenplaag! U kunt ons bereiken via het contactformulier hier op de site, maar u kunt ook bellen naar 085-1300752 of een mail sturen naar info@stopplaagdieren.nl. De muizenbestrijder van Stop Plaagdieren gaat snel bij u aan de slag!

  • Geen voorrijkosten*
  • Contant/pin met bon
  • Wordt meteen actie ondernomen
  • Nazorg is onze zorg