Stop Plaagdieren
Binnen 24 uur geholpen
085 1300752
Bel direct 085 1300752

Ontdek hoe wij muizen bestrijden

U belt direct hulp
Gratis inspectie
Pin & contant incl. factuur
Probleem opgelost incl. nazorg

Last van muizen?

Heeft u last van een muizenplaag? Laat de muizen dan bestrijden door Stop Plaagdieren. Wij kiezen exact de juiste de bestrijdingswijze. Wilt u van de muizen af, maar wilt u ze liever geen pijn doen? Maakt het juist niet uit hoe de muizen bestreden worden, maar wilt u hoe dan ook geen gif in uw huis hebben? Laat ons dan bij u langskomen. Wij inspecteren uw situatie zorgvuldig. Aan de hand daarvan én uw wensen bepalen wij een geschikte bestrijdingsmethode. Neem direct contact met ons en laat ons de muizen bestrijden!

Zo bestrijden wij muizen

Als u last heeft van muizen, is het belangrijk deze zo spoedig mogelijk te bestrijden. Muizen knagen namelijk aan van alles. Kabels, uw voorraad, meubels, isolatiemateriaal. Een tweede nadeel van dit ongedierte, is dat ze slechte bacteriën en ziektes kunnen verspreiden. Bovendien vermenigvuldigen muizen zich heel snel. Voordat u het weet zit er een hele muizenplaag in uw pand. Met alle nadelige gevolgen van dien. Kortom, schakel ons direct in voor muizenbestrijding. Als u ons inschakelt voor het bestrijden van de muizen, inspecteren wij graag eerst uw woning of bedrijfspand. Waar zitten de muizen precies? Hoeveel zijn het er? En welke bestrijdingsmethode wenst u absoluut wel of niet? Wij kunnen diverse muizenvallen of giftig lokaas gebruiken.

Kom meer te weten over ons

Onze kernwaarden? Effectief, persoonlijk en duurzaam. Onze effectiviteit ziet u terug in het feit dat wij pas tevreden zijn als al het ongedierte definitief is verdwenen. U ziet geen half werk bij ons. Omdat wij eerst een uitvoerige inspectie uitvoeren, kiezen we direct de juiste bestrijdingswijze. Wij pakken tevens de oorzaak van het probleem aan. Dit zorgt voor snelle en volledige resultaten. Onze persoonlijke aanpak is te herkennen in dat uw wensen bij ons voorop staan. Wenst u geen gif in huis of wilt u de muizen pijnloos laten bestrijden? Wij houden daar volop rekening mee. Tot slot is er de duurzaamheid. Wij doen namelijk ook aan ongediertepreventie. Hebben wij u van alle muizen afgeholpen? Dan adviseren en informeren wij u ook meteen in het voorkomen van een muizenplaag in de toekomst.