Stop Plaagdieren
Binnen 24 uur geholpen
085 1300752
Bel direct 085 1300752

Muizen in huis

U belt direct hulp
Gratis inspectie
Pin & contant incl. factuur
Probleem opgelost incl. nazorg

Last van muizen?

Heeft u last van muizen in huis? Stopplaagdieren.nl is gespecialiseerd in ongediertebestrijding. Schakel ons in om ongewenste knaagdieren, waaronder ook ratten, te bestrijden. Deze dieren zijn onhygiënisch, kunnen ziektes verspreiden en knagen van alles kapot. Deze ongewenste plaagdieren komen helaas overal voor. Ook in schone omgevingen en hygiënisch gehouden huizen. Wij beschikken over diverse technieken en middelen om deze diertjes te bestrijden. Interesse in onze diensten? Bel naar 085-1300752. en wij halen uw muizen uit huis.

muizen

Als uw huis vol zit met muizen

Een muizenplaag is eenvoudig te ontdekken door sporen van keutels. De muis zelf wordt niet eens zo vaak gezien. Dit snelle dier, vaak niet groter dan 10 centimeter, is vooral ‘s nachts actief. Muizen vinden een warme en droge omgeving een fijne verblijfplaats. Ze zitten dus vaak onder vloeren, in plafonds, in muren en in bijvoorbeeld garages. Wilt u zelf proberen een muizenplaag aan te pakken? Bereid u voor op een lastige, smerige en tijdrovende klus. Daarnaast kunt u andere huisbewoners in gevaar brengen. Het inzetten van bijvoorbeeld gifdoosjes wordt sterk afgeraden in huizen waar kleine kinderen en huisdieren wonen. Kies voor een vakkundige aanpak. Schakel Stopplaagdieren.nl in. Wij zorgen dat uw huis straks vrij is van deze ongewenste knaagdiertjes.

In uw huis wonen straks geen muizen meer

Onze werkwijze is snel en efficiënt. Hierdoor hoeven wij geen giftige middelen te laten staan. Wij pakken uw muizenplagen aan door het gebruik van diverse middelen en methoden. Denk aan speciaal geprepareerde muizenvallen of giftig lokaas. Laat ons bij u langskomen om te controleren welke bestrijdingsmethode het beste past in uw pand en bij uw situatie. Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

muizen bestrijden

Waarom kiezen voor ongediertebestrijding

Het is een erg verstandig te kiezen voor de ongediertebestrijding van Stopplaagdieren.nl. Ten eerste zijn wij gecertificeerd door certificeringsinstituut Plaagdierbeheersing, Milieu en Volksgezondheid (PMV). Ten tweede beschikken al onze vakmensen over de benodigde diploma’s, vele jaren ervaring en de actuele kennis wat betreft ongediertebestrijding. Tot slot weet u bij ons zeker dat er correct, vakkundig en secuur gewerkt wordt. Interesse in onze diensten? Schakel ons vandaag nog in.

Heeft u genoeg van de muizen in uw huis?

U begrijpt, voor het bestrijden van muizen bent u bij Stopplaagdieren.nl aan het juiste adres. Neem direct contact met ons op, om de muizen zo snel mogelijk uit uw woning te laten verwijderen. Vul ons online contactformulier in, bel naar telefoonnummer 085-1300752. of stuur een mail naar info@stopplaagdieren.nl. Na ons bezoekje wandelen er geen muizen meer in huis!

  Offerte opvragen?
  Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.
  Geheel gratis en vrijblijvend

  • Geen voorrijkosten*
  • Contant/pin met bon
  • Wordt meteen actie ondernomen
  • Nazorg is onze zorg