Stop Plaagdieren
Binnen 24 uur geholpen
085 1300752
Bel direct 085 1300752

Last van bedwantsen? Lees hier hoe u deze beestjes bestrijdt

U belt direct hulp
Gratis inspectie
Pin & contant incl. factuur
Probleem opgelost incl. nazorg

Bedwantsen in huis

De bedwants doet zich vaak ongewenst voor in woonhuizen en hotels. Deze beestjes vullen zich met bloed en kunnen nare rode plekken op uw lichaam veroorzaken. De bedwants houdt zich schuil in de naden en kieren van uw bed en komt ‘s nachts te voorschijn. Dit komt doordat deze aangetrokken wordt door uw warmte en de koolstofmonoxide die u uitademt. Het zelf bestrijden van de bedwants is een lastig karwei. In dit blog van Stopplaagdieren.nl vertellen wij u meer over de bedwants en hoe u deze het beste kunt bestrijden.

Een bedwantsenplaag ontstaat snel

Wanneer u het vermoeden heeft dat u met bedwants te maken heeft, moet u deze zo snel mogelijk bestrijden. Dit komt doordat de bedwants zich snel vermenigvuldigt en verspreidt. Het resultaat hiervan is dat er gauw sprake zal zijn van een bedwantsenplaag. Na elke bloedmaaltijd legt de bedwants tien eitjes, die na twee weken uitkomen. Na zes weken is de bedwants al volwassen en geslachtsrijp, wat de plaag alleen maar erger maakt. Gelukkig zijn er manieren waarop u de bedwants kunt bestrijden.

Heeft zelf bestrijden zin?

U wilt graag van de bedwants af en vraagt u wellicht af of u deze ook zelf kunt bestrijden. Er zijn diverse bestrijdingsmiddelen waar u uit kunt kiezen, mocht u zelf de bedwants willen bestrijden. Echter is het goed om te weten dat bestrijdingsmiddelen slechts een milde vorm van pesticiden bevatten, waardoor u niet alle aanwezige bedwantsen zult doden. De plaag zal dan ook blijven voortduren. Heeft u al eens aan een professionele bestrijder gedacht?

Zet een professionele bestrijder in

De meest effectieve manier om van een bedwantsenplaag af te komen is het bestrijden hiervan door een hittebehandeling. Deze behandeling kan enkel door een professionele bestrijder worden uitgevoerd. Bij Stopplaagdieren.nl bestrijden wij de bedwants doeltreffend. Wanneer wij een offerte hebben opgesteld en u deze heeft goedgekeurd, gaat onze ongediertebestrijder voor u aan de slag met de bestrijding. Uw ruimte wordt uitvoerig geïnspecteerd waarna deze behandeld zal worden. Aan elk naadje besteedt onze bestrijder de nodige aandacht. Er wordt gekeken naar zowel de matrassen als lattenbodems, maar ook naar de plinten van uw laminaat. Is de bedwants eenmaal gelokaliseerd, dan wordt deze doeltreffend bestreden. Wacht daarom niet langer tot de plaag zich uitbreidt, maar schakel onze professionele bestrijder in!

  • Geen voorrijkosten*
  • Contant/pin met bon
  • Wordt meteen actie ondernomen
  • Nazorg is onze zorg