Stop Plaagdieren
Binnen 24 uur geholpen
085 1300752
Bel direct 085 1300752

Kakkerlakken in huis? Zo bestrijdt u ze!

U belt direct hulp
Gratis inspectie
Pin & contant incl. factuur
Probleem opgelost incl. nazorg

Help, ik heb last van kakkerlakken

Heeft u een kakkerlak door uw huis zien lopen? Grote kans dat u dan te maken heeft met een kakkerlakkenplaag. Bij het zien van kakkerlakken, is het noodzakelijk om deze zo snel mogelijk te bestrijden. Kakkerlakken dragen namelijk veel ziektekiemen met zich mee, wat nadelig kan zijn voor uw gezondheid en die van anderen. In dit blog van Stopplaagdieren.nl vertellen wij u meer over kakkerlakken en hoe deze te bestrijden.

Hoe gevaarlijk zijn kakkerlakken?

Kakkerlakken vormen een gevaar voor uw gezondheid. De plaagdieren dragen ziektes met zich mee zoals salmonella en tyfus. Dit kan zorgen voor diarree, buikgriep en maag- en darmontstekingen. De uitwerpselen van kakkerlakken kunnen zorgen voor astma en eczeem. De gevolgen zijn voornamelijk groot voor ouderen, kinderen en zieken. Direct actie ondernemen is dan ook zeer van belang.

Hoe is de kakkerlak te herkennen?

Hoe kunt u zeker weten of u zojuist een kakkerlak gezien heeft? De kakkerlak is herkenbaar aan haar vrij aparte uiterlijk. Een kakkerlak is doorgaans plat en slechts enkele centimeters groot. Toch zijn er kakkerlakken die wel 8 centimeter groot zijn, maar deze worden vooral in tropische oorden gezien. Echter worden deze ook steeds vaker gesignaleerd in onze Nederlandse keukens.

Hoe kunt u kakkerlakken bestrijden?

Als u daadwerkelijk kakkerlakken in huis heeft, wordt het de hoogste tijd om deze te bestrijden. Wij raden u dan ook zeer aan een ongediertebestrijder in te schakelen. Velen bestrijden het liefst de kakkerlakken zelf. Echter is hierbij vaak het probleem dat kakkerlakken zich goed kunnen verstoppen. Hierdoor kunt u deze nare beestjes zelf nauwelijks bereiken. En als u ze wel kunt bereiken, valt het nog maar te bezien of uw bestrijdingsmiddel doeltreffend zal zijn. Om deze redenen is het inzetten van een professionele ongediertebestrijder de meest verstandige keuze.

Zet Stopplaagdieren.nl in als uw ongediertebestrijder!

Wilt u snel van die vervelende kakkerlakken af? Zet dan Stopplaagdieren.nl in als uw ongediertebestrijder. Voorafgaand zullen wij u een aantal vragen stellen, waarna wij een afspraak met u maken voor een inspectie bij u thuis. Onze bestrijder zal dan in ieder geval in uw keuken kijken, omdat kakkerlakken doorgaans houden van vochtige en warme plekken. Tevens wordt de kakkerlak aangetrokken door kookvet en voedselresten. Na onze uitgebreide inspectie, informeert onze ongediertebestrijder u over het plan van aanpak en de bijkomende kosten. Wenst u meer informatie over onze manier van kakkerlakken bestrijden of wilt u ons direct inzetten? Neem dan snel contact met ons op!

  • Geen voorrijkosten*
  • Contant/pin met bon
  • Wordt meteen actie ondernomen
  • Nazorg is onze zorg