Stop Plaagdieren
Binnen 24 uur geholpen
085 1300752
Bel direct 085 1300752

Een rattenplaag in huis? Ontdek de oplossing

U belt direct hulp
Gratis inspectie
Pin & contant incl. factuur
Probleem opgelost incl. nazorg

Help, ik heb last van ratten!

Heeft u zojuist ratten in huis ontdekt? Dit ongedierte zorgt met haar geknaag, stank en uitwerpselen voor veel overlast in uw woning. Uiteraard wilt u het liefst zo snel mogelijk van deze vervelende beesten af. In dit blog van Stopplaagdieren.nl vertellen wij u meer over de oorzaken van een rattenplaag in huis. Daarnaast zetten wij de beste oplossingen voor u op een rijtje.

Het ontstaan van een rattenplaag in huis

Wanneer u te maken heeft met een ware rattenplaag, kan dit diverse oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat wanneer de bevolking toeneemt, de ratten minder voedsel of schuilplaatsen voorhanden hebben in een specifiek gebied. Verscheidene ratten zullen dan de kolonie verlaten en op zoek gaan naar een nieuw gebied. In dit geval nabij uw woning. Ratten kunnen daarbij slecht tegen kou en zoeken in de winter een warme plek om te overleven. Vinden er momenteel rioolwerkzaamheden plaats in de buurt? Ook dan kunnen de ratten zich gedwongen voelen om te verhuizen. Heeft u veel voedsel opgeslagen in uw woning? Ratten worden hier als een magneet door aangetrokken. Wanneer er eveneens een slechte hygiƫne gehanteerd wordt, is de verleiding voor ratten des te groter om uw woning in te trekken. De ratten bewegen zich door allerlei openingen in uw huis en kunnen zich van woning naar woning verplaatsen. Zeer vervelend. Hoe kunt u dit nu het beste oplossen?

Zo lost u die vervelende rattenplaag op

Indien u slechts een enkele rat in huis heeft, kunt u deze gemakkelijk bestrijden. Weet echter dat ratten zich altijd in groepen voortbewegen. U overweegt misschien rattengif aan te schaffen, maar feit is dat ratten vlug resistent worden tegen het gif. Wellicht dood u enkele ratten, maar dan is uw probleem alsnog niet opgelost. Het beste kunt u de kolonie in een keer aanpakken. Om die reden raden wij u dan ook aan een professionele ongediertebestrijder in te zetten zoals Stop Plaagdieren. Wij achterhalen de oorzaak van de rattenplaag, bestrijden deze en kunnen u adviseren over preventiemogelijkheden. Dit alles in samenwerking met u en afgestemd op uw wensen. Zo weet u zeker dat uw rattenplaag straks verdwenen is en de ratten zich niet meer zullen laten zien. Dus heeft u last van een rattenplaag? Zet dan direct Stop Plaagdieren in en zie hoe wij uw probleem binnen een mum van tijd oplossen.

  • Geen voorrijkosten*
  • Contant/pin met bon
  • Wordt meteen actie ondernomen
  • Nazorg is onze zorg